Siirry pääsisältöön
Näkövammaiset Käsityöntekijöiden logo.
Näkövammaiset Käsityöntekijöiden logo.

Kokous­kut­su

Yhdistyksen sääntömääräisen kokouksen kutsu

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry

Marjaniementie 74

00930 Helsinki

 

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN 2021

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry:n vuosikokous:

Aika:          lauantai 15.5.2021 klo 13.00.

Paikka:     Keski-Suomen Näkövammaisten toimintakeskus, Eeronkatu 7 B 19, 40720 Jyväskylä  

Kokous järjestetään Teams-etäkokouksena. Kokouspaikalla Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n toimintakeskuksessa on läsnä kokouksen läpimenon kannalta välttämätön henkilöstö.

HUOM! Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen!

Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään tiistaihin 4.5 klo 15 mennessä sähköpostilla nakovammaiset@kasityontekijat.fi tai puh. 044 534 0042 ti – to klo 9 – 15.

Etäkokoukseen on mahdollista osallistua käyttäen sinulle toimitettavaa linkkiä tai kokouksen puhelinnumeroa ja puhelimen näppäimistöllä syötettävää numerokoodia.

Ilmoittautuessasi kokoukseen sinun tulee ilmoittaa nimesi, käyttämäsi sähköpostisosoite ja puhelinnumero. Kerro lisäksi käytätkö mahdollisissa vaaleissa äänestäessäsi sähköpostia vai puhelinta. Voit käyttää vain yhtä ennalta valittua äänestystapaa.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan on mahdollista käyttää asiamiestä vuosikokouksessa. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja.

Mikäli osallistut kokoukseen valtakirjalla, toimita valtakirja toimistolle postitse osoitteeseen Näkövammaiset Käsityöntekijät ry, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen nakovammaiset@kasityontekijat.fi. Valtakirja on toimitettava 11.5 mennessä

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10§ määräämät asiat sekä sääntöuudistus.

Kokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja vuosikokousten väliseksi toimintavuodeksi ja 3 hallituksen varsinaista jäsentä kahdeksi toimintavuodeksi sekä 3 varajäsentä toimintavuodeksi.

Erovuorossa ovat: Kaisa Penttilä Espoosta, Heli Liimatta Helsingistä ja Minna-Riikka Murto Tampereelta.

Kokousmateriaalit ovat luettavissa yhdistyksen kotisivulla www.kasityontekijat.fi- Ulkoinen linkki tai ne voi tilata puhelimitse 044 534 0042 ti – to klo 9 – 15.

Tervetuloa

Hallitus