Siirry pääsisältöön
Näkövammaiset Käsityöntekijöiden logo.
Näkövammaiset Käsityöntekijöiden logo.

Vuo­si­kokous 15.5.2021

Vuosikokouksessa käsitellyt asiat

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry piti 15.5.2021 vuosikokouksen etänä. Paikalla oli 15 varsinaista jäsentä ja kaksi muuta henkilöä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Timo Salonen ja sihteerinä Kirsti-Sisko Salonen. Kokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020, kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Tili- ja vastuuvapaus myönnettiin tilivelvollisille. Kokous hyväksyi muutoksitta yhdistyksen sääntömuutosesityksen.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti kuluvalle vuodelle Mauno Sirviö Jyväskylästä. Hallitukseen kahdeksi seuraavaksi kaudeksi valittiin Kaisa Penttilä Espoosta, Minna-Riikka Murto Tampereelta ja Martti Yläpelto Kurikasta. Varajäseniksi seuraavan vuoden ajaksi valittiin kutsumisjärjestyksessä Matti Antila Kurikasta, Heli Liimatta Helsingistä ja Timo Salonen Jyväskylästä. Hallituksessa jatkavat Tarja Heikkilä Vantaalta, Raija Rihkajärvi Virroilta ja Anneli Iltanen Espoosta.

Vuosikokouksen jälkeen uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa valittiin varapuheenjohtajaksi Anneli Iltanen. Työvaliokuntaan hallitus nimesi puheenjohtaja Mauno Sirviön, varapuheenjohtaja Anneli Iltasen ja Kaisa Penttilän.