Olet­ko kiin­nos­tu­nut har­ja­töi­den tu­le­vai­suu­des­ta ?

Keskustelutilaisuus harjatöiden tulevaisuudesta

Oletko kiinnostunut harjatöiden tulevaisuudesta?

Iiriksessä on 11.10.2018 avoimet ovet. tuon päivän puitteissa järjestetään harjan tekijöille keskustelutilaisuus harjatöiden tulevaisuudesta. Aiheena on, miten mm. harjapuiden saanti tulisi turvata jatkossa. Miten harja-aineiden ja mahdollisesti uusien harjamallien saanti voitaisiin järjestää jatkossa.

Nythän Aitta toimittaa raaka-aineita niin harjapuita kuin aineitakin. Mutta miten asiaa pitäisi kehittää. onko jatkossakin aitta ainoa paikka, josta tarpeita harjantekijät saavat. Olisiko jokin muu malli mahdollinen?

Näistä ja paljon muista asioista kokoonnumme keskustelemaan torstaina 11.10.2018 klo 10.00 alkaen. Keskusteluaika on noin 2 tuntia. Matkat ja muut kulut maksaa jokainen itse. Käsityöyhdistys on luvannut tarjota kaikille keskustelijoille lounaan Iiriksessä.

Jos et pääse paikalle, niin kirjoita käsityö-alueelle omia ajatuksiasi nykytilanteesta tai tulevaisuudesta.

t.

Manne

p.s. Olen neuvottelemassa muutamasta harjapuumallista tehtaan kanssa, josko niitä voisi saada tuotantoon. Oletko kiinnostunut mahdollisesti osallistumaan tilaukseen, jos hinnasta päästään sopimukseen. Neuvottelun kohteena ovat uuden tyyppinen muruharja, pyöreä pesuharja ilman vartta ja neliöharja.

t.

Sama